Gå til innhold

Toyota i Kristiansand imponerer

Sørlendinger kjøper Toyota som aldri før. Mens mange konkurrenter opplever et salg på det jevne, kan Toyota Sør i Sørlandsparken vise til en økning i nybilsalget på eventyrlige 30 prosent.

– Det er lenge siden stemningen har vært så høy på huset som den er nå. Gode salgstall gjør noe med humøret til oss alle, sier Halvor Åmot, salgssjef hos Toyota Sør.

Halvor Aamot salgssjef Smiths Auto.Allerede i september var det grunn til feiring hos Toyota Sør. Da passerte forhandleren salgstallet for hele 2015. Siden har salgskurven bare pekt oppover. Åmot gir følgende forklaring på suksessen.

– Vi har fått en ny eier, Baudakonsernet, som har et mye sterkere fokus på salg. Det betyr flere og bedre kampanjetilbud. Vi presser salgspris for å få opp volumet. Dessuten har vi fått ny daglig leder som har satt enda sterkere fokus på kundebehandling. Tilfredse kunder kommer tilbake, sier Åmot.

Og sist men ikke minst; Toyota har lansert et par godbiter i år; helt nye versjoner av Toyota RAV4 SUV og Toyota Prius, to meget populære hybridbiler. Og flere nyheter er er underveis: Toyotas første crossover-SUV, C-HR, lanseres i disse dager. Den ventes å bli en storselger. En ladbar versjon av Prius med rekordlavt utslipp dukker opp til våren neste år.

– Er det rart at vi ser lyst på 2017? spør Åmot.

Kategorier

Toyota

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: