Gå til innhold

Klare for Lexus- luksus

Toyota Sør bygger Lexus-butikk i Sørlandsparken
– Vi skal gi bilkunder en helt ny opplevelse i ekte Lexus-stil, lover salgsteamet i den første Lexus-butikken på Sørlandet; salgskonsulent Torben Borgbjerg (t.v.), kunderådgiver Trine Gresaker og salgssjef Jesper Elimar Krumm.

Lexus satser på premiummarkedet, og åpner butikk i Sørlandsparken.

Tekst og foto: Eirik Vigsnes

– Vi gleder oss stort til å vise fram de flotte bilene i nye og skreddersydde butikklokaler. Å kjøpe og eie en Lexus skal være en sammenhengende reise på første klasse, sier Jesper Elimar Krumm i Lexus Kristiansand. Krumm skal lede et dedikert salgsteam for Lexus, og følger nå utbyggingen av butikklokalene med argusøyne. Om få uker ruller CT 200h, NX 300h, RX 450h og alle de andre Lexus-modellene inn på sortglansede fliser som vil speile bilene fra alle kanter.

– Å komme inn i vår Lexus-butikk i Sørlandsparken skal gi samme opplevelse som i en Lexusforretning hvor som helst i verden. Det gjelder både omgivelsene og måten du blir tatt imot på, forteller Krumm til Bil & motor.

Første i landsdelen
Lexusbutikken blir på 400 kvadratmeter, og ligger i sørenden av Toyota Sørs forretningslokaler i Sørlandsparken. Den får egen inngang, men det blir også gjennomgang fra resten av lokalet. Lexus Kristiansand blir landsdelens første Lexus-forhandler og den eneste mellom Stavanger og Tønsberg.

Lexus er Toyota-konsernets prestisjemerke, og modellene har den nyeste teknologien innen alt fra komfort og lyd til kjøreegenskaper og sikkerhet. Varemerket er sportslige ytelser og suveren komfort i lekker innpakning.

Krumm er overbevist om at sørlendingene er klare til å ta imot et nytt premiummerke som Lexus.

– Salgstallene viser at mange sørlendinger er villig til å bruke litt ekstra penger på en kvalitetsbil, sier Krumm.

Fra 350 000 kroner
Krumm vil gjerne avlive myten om at Lexus er luksus for de få. – Jeg opplever at mange kan ha et inntrykk av at Lexus er relativt dyre biler. Det stemmer ikke målt mot merkene vi konkurrerer

med. Du kan få en ny Lexus CT 200h for 350 000 kroner. Da får du en kompakt og sportslig bil i Golf-størrelse, sier han.

– Lexus har noe for enhver smak og lommebok. Uansett hva du er ute etter, vil du bli behandlet som en hedersgjest når du kommer inn i butikken vår, sier Krumm, som også lover at det å eie en Lexus er mer enn å eie en bil.

– Her skal vi etter hvert komme med konsepter som kanskje ikke er så vanlige i bilbransjen generelt, avslutter Krumm hemmelighetsfullt.

 

En tanke om “Klare for Lexus- luksus Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: