Gå til innhold

Drømmen om rallycross-suksess

 

rally1Kjetil Larsen (35) fra Mosby gjorde rallydrømmen sin til virkelighet; kjøpte en rallycross supercar for to millioner kroner og stilte i europamesterskap med proffene.

Av Eirik Vigsnes

Lørdag 14. april er regnfull på Circuit de Barcelona –Catalunia i Spania, åstedet for vårens EM og VM-runde i rallycross. Det er klart for innledende testrunder og på startstreken står Mosby-gutten Kjetil Larsen i rallycross-stjernen Anton Marklunds gamle løpsbil; en Volkswagen Polo med 600 hestekrefter, firehjulstrekk og en akselerasjon fra 0-100 på under to sekunder.

Like ved står rallylegenden Sebastian Loeb. Løpsleder vil ha Kjetil av gårde først, men Kjetil hadde ikke lyst til å ha Loeb i hælene. Han lot  franskmannen gå foran.

–  Jeg måtte nesten klype meg i armen der jeg stod. Det var uvirkelig og litt skremmende, men utrolig rått. Hvem hadde trodd at jeg skulle stå på startstreken i EM Supercar? spør Kjetil.

Han kjørte inn til en imponerende tredje beste tid i første kvalifiseringsheat og imponerte både seg selv og konkurrentene. Han endte til slutt på 14. plass i kvalifiseringen, kun to plasser fra å gå videre.

Ikke verst for et debutløp i den råeste klassen i rallycross.

rallycross3
Kjetil Larsens nye løpsbil har krefter som er vanskelig å temme; 600 hestekrefter som slippes løs på én gang og fire hjul som griper tak i underlaget.

Satset alt for drømmen
Eventyret i Spania har gitt sørlendingen mot til å gasse på. Om få dager kjører han EM-runde i Belgia og senere i sommer har han ambisjoner om å debutere i VM-runde som går av stabelen på Hell utenfor Trondheim.

Kjetils største utfordring nå er mangelen på sponsorer. Foreløpig er det tynt med sponsorstøtte. Han har betalt mesteparten av moroa selv, med oppsparte midler og salg av sin gamle løpsbil. Dyre ferieturer er uaktuelt.

– Jeg har venner som stiller opp gratis for å hjelpe meg, men det koster å satse på dette nivået. Det gikk med dekk for 80 000 kroner i Barcelona og drivstoffet til løpsbilen koster over 70 kroner literen. Men jeg har vinnerskalle og pågangsmot og tror jeg skal klare å hevde meg, slik at sponsorene får noe igjen, sier han.

rally2

Adrenalinkick
Drømmen om et liv i rallysirkuset ble født på Lyngåsbanen, der han som guttunge så heltene utfolde seg. Den øredøvende motorstøyen, smellene i eksospottene skremte ikke 10-åringen. Tvert i mot.

–Dette ville jeg prøve selv. Jeg kjørte mitt første bilcrossløp som 14-åring, etter at onkelen min hadde meldt meg på, uten at jeg visste det. Jeg kom på tredjeplass. Da var jeg solgt, sier han.

Etter hvert tok han steget opp til rallycross og kjørte touringcar. Det ble flere NM-runder og akseptable plasseringer. Han kjørte Skoda Fabia og senere Ford Fiesta, begge med 300 hestekrefter.

Hoppet opp til supercar, 600 hestekrefter og firehjulstrekk kom i fjor ved en tilfeldighet. Han var på en tilfeldig tur med en kamerat til Marklund Motorsport i Sverige. En av Marklunds løpsbiler var ledig for markedet og før han visste ordet av det var han solgt – og bilen kjøpt.

– Mange sier det jg holder på med er galskap, og at jeg ikke har noe å gjøre i denne ligaen. Men jeg bryr meg ikke om hva andre mener. Det eneste som betyr noe, er at jeg når målene jeg setter meg. Pluss følelsen av å stå på startstreken på EM, ta på seg hjelmen, sette seg i bilen, trykke på ”launch” og bare vente på flagget som faller og brølet fra bilene som tar av. Det er et adrenalinkick, sier Kjetil.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: